Blogg - klicka på rubriken på varje inlägg för att kommentera eller gilla.

11. jul, 2019

Tusen tack till Adriana (som fixat bilderna) och alla mina andra underbara vänner som uppvaktade mig på min bokrelease av "Mellan Silverbibelns rader"!

Dagen blev helt enkelt fantastisk!Galen

Trots att det såg ut att bli tveksamt väder och jag hade glömt min roll-up hemma, så sken solen från klarblå himmel och ingen märkte att det saknades en affisch. Idel leenden! Det är något speciellt när solen kommer fram. Och den hade tydligen bestämt sig för att lysa upp mitt boksläpp. 

Mängder av mina värdefulla vänner skrattade, pratade böcker, köpte en signerad bok, drack vin och åt gott i solen. Riktigt varmt blev det, så utebaren Pinic förvandlades till ett tropiskt paradis. 

Turen och dessa fantastiska människor fortsätter att förfölja mig. I am so lucky!

Hjärta

9. jul, 2019

Med försenad transport från tryckeriet har jag åkt i ilfart ner till Marwa förlag i Motala för att personligen hämta alla böcker jag behöver till min bokrelease imorgon. Lite nervöst har det minsann varit, men nu är de äntligen här.

Pust!

Jag och Jonathan, som gjort det fina omslaget, är supernöjda med slutprodukten. Och det hoppas jag att du blir också! Försök att komma iväg på en härlig afterwork/bokrelease imorgon från kl 15 och fram till sent på Picnic i Uppsala. Där serveras vin och räkmackor samt en pinfärsk spännande bok - allt till speciellt bra realeasepris!

Ler stort

Kan livet bli mer härligt, spännande och roligt?

Hjärta

28. jun, 2019

När månader av hårt arbete, en del frustration men mest underbar verklighetsflykt, visar sig bli en faktisk verklighet!

Nu är den snart här! Skickas från tryckeriet i nästa vecka. Det ska bli så häftigt att få hålla den i händerna.

Boksläppet sker 10 Juli kl 15-20 på PicNic i Uppsala. Alla mina kända och okända vänner som bor i Långtbortistan eller som av annan anledning inte kan komma, har möjlighet att få ett signerat exemplar skickat till sig. Följ bara länken:

Webbutik

Tänka sig att mina fantasier blir verkliga! I alla fall verklig text på verkligt papper. Vi borde alla fantisera mera. Drömma och fly verkligheten ibland. Dels för att det är så nya ideér blir till, men också för att det är lustfyllt och avkopplande. Något alla människor behöver uppleva minst en gång om dagen!

Hela sommaren och hösten skall jag göra mitt bästa för att sprida just denna fantasi till sugna läsare. Hoppas att du är en av dem!

Life is igreat!!

Ler stort

16. jun, 2019

Tänk nu händer det äntligen!

Min bok är på väg och du kan läsa om den och bevaka den hos nätbokhandlarna nu.

Vägen har varit lång och krokig, med ett par extra oväntade svängar i omslagsplaneringen. Vissa dagar trodde jag aldrig att den skulle få se dagens ljus, men nu verkar det vara möjligt. En bokrelease är planerad till i början på juli, så håll utkik efter en inbjudan.

Detta kommer att bli sååå kul!! Galen

Den finns här på Bokus.

12. jun, 2019

Är just nu i Gävle på en kongress i mental träning. På sådana här tillställningar träffar man hela tiden fantastiska människor. Både nya och gamla bekanta. På bilden ser du mig, Ulla och Ingrid. Vi har gått NLP-kurs tillsammans för nio år sedan. Nu blev det en liten återträff. 

Under gårdagen hände det en hel del. Förutom att jag fick lyssna på många kloka ord, lyckades jag säga upp mig och få nytt jobb inom loppet av några minuter. Jag ska erkänna att jag har tänkt säga upp mig en tid, men inte riktigt på det sätt som det blev. 

Jag hade fått ett missat samtal från ett centra jag jobbar med i ett projekt, så jag ringde upp samtidigt som jag och Ulla gick över ett grönområde mot en restaurang. Solen sken och jag lämnade meddelande på mobilsvar. När jag sedan skulle lägga på lyste solen på skärmen så jag inte kunde se någonting. Jag tryckte lite på måfå och gav sedan upp och lade ihop mobilskalet och började prata med Ulla. Jag sa till henne att jag planerade att säga upp mig på torsdag. Väl inne i restaurangen insåg jag till min fasa att jag inte lyckats stänga av samtalet och att hela min konversation med Ulla troligen spelats in. 

Nåväl, jag stängde av inspelningen och såg att jag helt oberoende i samma veva fått ett mail om ett nytt jobb.

Jag vet inte om någon orkade lyssna igenom meddelandet eller om innehållet kommer till någons kännedom. Vi får se på torsdag när jag har möte med min chef. Men snyggt var det inte!

Gråter