8. sep, 2016

Som man bäddar....

..får man ligga brukar det heta. Därför gäller det att bädda ordentligt. Under många år har jag bäddat för att få njuta av mitt liv som halvtidspensionär. Jag ångrar inte en sekund av det nu när jag får njuta varje dag.

Mitt under bullbak och skrivande - som jag varvar med träning och läsande- dök det upp en annan livsnjutare utanför vår dörr. Jim är någon man gärna vill lära av då han alltid möter människor med ett leende och alltid lyckas se det ljusa i tillvaron. Han har också bäddat fint för sig och kan till och med kalla sig heltidspensionär om han vill. I alla fall i drygt ett halvår framåt. "Tills något nytt och spännande dyker upp", säger han. "Men jag har inte bråttom att hitta på något. Njuter hellre av livet så länge." 

Jag är säker på att Jims dröm väntar alldeles runt hörnet. Han är nämligen en sådan där människa som respekterar sig själv, vilket innebär att andra gör det också. En som vet att han kan lära sig något av alla människor - och att alla kan lära sig något av honom. En som skrattar åt sig själv med ömhet och värme.

Så njut av din åktur nu Jim - Life is great!