7. jun, 2017

Det kommer att bli verklighet!

Manus till "Femte dagen" är inskickat till förlag och samtidigt till en oberoende redaktör. Nu satsar jag allt. Om de större förlagen inte kommer att se potentialen i boken, så har i alla fall Marwa förlag redan gjort det. Det blir utgivning på ett eller annat sätt och jag längtar efter att få hålla boken i min hand. Vill dela med mig av spänning och äventyr! 

Snart är du välkommen att ta del av ett rafflande mysterium som spänner sig över tre liv och tre epoker:

Efter att ha återfått medvetandet efter en olycka upptäcker Ylvette att hon lever tre liv i tre olika tider. Människorna omkring henne har ingen aning, trots att en del av dem förekommer i alla tre liv. Snart upptäcker hon att olyckorna inte var några olyckor och att alla hennes liv är i fara. Vem vill ha död på henne och varför?

Hon inser snart att allt har att göra med ett undangömt dokument. Den okända sista delen i Galileo Galileos bok som förde honom inför inkvisitionen 1633. Allt tyder på att dokumentet finns i Sverige. Men det är inte bara Ylvette som letar efter det. Kan hon använda liven till att lämna ledtrådar eller varna sig själv, innan det är för sent?