12. mar, 2018

Snart i en tidning nära dig ...

Idag har jag pratat länge med en fantastisk kvinna som heter Anne.

Kanske har ni hört mina små inlägg om kärlek på youtube där jag talar om att bli sedd och att älska - på riktigt. Och på tal om att känna sig sedd så blir det extra tydligt när man talar med en journalist. Få lyssnar så uppmärksamt - även om det inte är på riktigt. Missförstå mig inte nu. Det är klart att det är upplyftande att tala med en journalist och Anne är en fin människa. Men det handlar ju inte om äkta kärlek utan om en artikel i en tidning, eller två. Trots det känns det roligt att någon vill lyssna på min historia.

Vi talade om hur livet kan vända, om vägen från stressigt kontorsliv, via eget företagande, till författarskap. Och om hur den vägen kantats av nyvunnen kunskap om livet. Om lyckan att drabbas av en dödlig sjukdom. Om insikter. Låter det mystiskt och lockande? Bra, jag hoppas att reportaget blir det också. Anne kommer att skriva för både Expressen och magasinet Hälsa om hur mitt liv förändrades och blev till en dröm - genom cancer och skrivande.

Det dröjer säkert en månad innan första artikeln kommer ut, men jag lovar att hojta till när det är på gång. Tills dess fortsätter jag att skriva och njuta varje dag av äkta kärlek och lycka.

Life is great!

😀