6. apr, 2018

Noveller på hotell!

Vilken härlig känsla att se dessa miner när tjejerna öppnar paketet jag levererat till Radisson Blu i Uppsala! Jag blir lika glad jag.

Den fina novellsamlingen finns nu där och på andra hotell, både på svenska och engelska. Hotellen är de första som fått leverans, men antologin kommer att finnas tillgänglig även för allmänheten. Titta in på Bokus eller Adlibris och sök på "novellhotellet".

Vi författare som bidragit med varsin novell till samlingen kunde inte vara stoltare. En vacker, nätt liten bok med riktiga pärlor till berättelser. Den blev precis så som vi önskat. 

Nu fortsätter vårt arbete med nästa volym och vår eleganta dam på omslaget skall fortsätta sin vistelse i hotellet. Undrar vilka händelser som utspelar sig där?

Tänk att samarbete kan vara så roligt och givande. Då talar jag inte bara om samarbetet mellan de unika författarna i Novellhotellet-gruppen. Samarbetet med illustratör, med alla i publiceringsprocessen och framförallt med hotellen har varit enbart positivt. Underbart att jag får omge mig med så fantastiska människor. 

Life is great!  🙂