7. maj, 2018

Som en godispåse för skrivande!

Just hemkommen från en fantastisk litteraturkryssning annordad av Stockholmsförfattarna. Mycket proffsig och ändå prestigelös undervisning för oss skrivande människor. Jag skulle rekommendera alla som författar i någon form att vara med på detta. Nästa år blir säkert en ny kryssning.  Ett gäng riktigt duktiga förståsigpåare delade med sig generöst av all sin kunskap. På bilden syns Nils Scherman, Pia F Davidsson, Sölve Dahlgren, Anita Santesson, Anne Liljeroth och Maria Bielke von Sydow. 

Jag har nästan svårt att smälta att det inte fanns en enda besvikelse med i ett så fullspäckat program. Allt var bra. Som en godispåse med bara favoritgodisar. 

Förutom programmet så var det, som det alltid är vid sådana här event, många tillfällen att knyta nya spännande kontakter. Jag träffade underbara och kärleksfulla människor som alla brinner för samma saker som jag gör. Det skapar verkligen energi!

Nu ser allt plötsligt mycket ljusare och hoppfullare ut vad gäller mina planer för fortsatt skrivande. Livet är härligt!

💋