19. jul, 2018

Äntligen dags för Kim!

Nu börjar det!

Fyra fantastiska dagar med denna underbara människa. Endast skrivlust, glädje, visdom och uppmuntran. Jag skulle inte kunna få en bättre semester. Kim Kimselius skrivarkurs i Eringsboda har blivit en tradition i mitt liv. 

På bilden håller vi upp våra gemensamma alster...eller rättare sagt, jag har fått ynnesten att bidra med två berättelser i Kims båda antologier om Färgargården. Den ena handlar om morden på Färgargården och den andra om den magiska porten som går att finna här. Nästa år kommer vi att ge ut historiens vingslag runt Färgargården. Det riktigt kliar i fingrarna.

I år består kursen av nio entusiastiska deltagare och redan känns det som vi har blivit goda vänner. Ett dopp i sjön alldeles intill kursgården har jag också hunnit med, endast ett par timmar in på kursen. På något sätt står tiden stilla här. Jag får tid att andas ut och hinner ändå hur mycket som helst. En drömsituation helt enkelt.

Så snart jag kommer hem från kursen fimns det möjlighet att beställa den fantastiska "Magiska porten på Färgargården" i min webbutik. Jag lägger ut mer info senare.

Kims kurser blir mer populära för varje år, så det gäller att vara ute i god tid för att få en plats. Prestigelösheten och värmen som genomsyrar hela atmosfären går inte att få tag på någon annanstans.

Blir du nyfiken hittar du Kims kurser här.

Life is great!😀