17. nov, 2018

Julmarknad - vilken egoboost!

Har haft en helt underbar dag! ❤

I vackra och anrika Österbybruks herrgård har jag mött fantastiska människor. Först av allt de som ställer ut sina vackra alster bredvid mig. Trevliga och begåvade människor. Jag förstår att min talang att dra till mig underbara människor fortfarande finns kvar. Sedan de mest glada och positiva marknadsbesökare man kan tänka sig. Alla har något snällt att säga och tid att stanna upp och tala en stund. Allra gladast blir jag förstås när de känner igen mig och mina böcker. En ung kvinna stannade till, pekade på "Femte dagen" och utbrast: 

"Åh, den här boken är så sjukt bra. Jag lovar. Helt underbar!"

Hennes kompis plockade upp den och tittade närmare. När jag berättade att det kommer en uppföljare nästa år svarade de med ett glädjetjut. Så det är klart att egot fick frossa idag.

Ändå ger det en extra kick när jag får presentera mig för någon som inte har en aning om vem jag är eller känner till mina böcker, och blir intresserad. 

Hur som helst har det gått precis så bra som jag förväntade mig. 

Imorgon fortsätter denna härliga julmarknad. Och då skall jag ta med en bluetoothhögtalare så vi kan ha julmusik i bakgrunden. Dessutom behöver jag ta med ytterligare kartonger med böcker, för det gick åt idag. 

Men nu blir det hemmagjord lasagne och rödvin. Sedan tänker jag lägga upp fötterna och titta på netflix. 

😀