9. dec, 2018

Denna fantastiska vinter!

Snön ligger djup och ... nähä, inte det? 

Den härliga julstämningen lyser med sin frånvaro. Promenaden i morse gick i zick-zack mellan vattenpölarna och genom dimman. Mörkret är mörkare än vanligt. Hur ska man göra för att få bort den osvikliga melankolin under dessa omständigheter? 

Jo, jag vet en bomsäker lösning. Jag träffar så många goa och glada vänner som möjligt! Det gäller att inte vara rädd för att ringa upp. Stämma träff, bjuda på middag eller fika, åka och hälsa på. Jag passar på att använda denna månad till att umgås med alla dem som jag inte firar julen med. 

Trots det tråkiga vädret lyfts humöret. 😀

I kväll skall jag och mannen hem till min underbara vän och före detta kollega Zara på middag. Vi skall passa på att förena nytta med nöje. Det väntas nämligen en liten föreläsning från deras vuxna son, om bästa sättet att planera vår stundande resa till Nya Zeeland. Det är inte så långt kvar innan det bär av och jag längtar. Så ikväll kommer vi att genom bilder förflyttas till ett helt annat klimat. Med sol och sommar, berg och vatten. Jag förväntar mig att få många skratt, tips och dessutom god mat. Vad mer kan man önska? 

Vintern blir precis vad jag gör den till!❤