30. dec, 2018

Till er alla ...

Det här har varit en av de lugnaste jularna någonsin. Jag är på gränsen till uttråkad, vilket är bra. För är det något jag behöver träna på så är det att ta det lugnt och inte göra någonting. Kan man då säga att jag har legat i hårdträning? Hur som helst har det varit nyttigt för mig. Det riktigt kliar i kroppen att ge mig i kast med ny projekt.

Först ut är förstås vår förestående långresa. Mannen och jag åker till andra sidan klotet i januari och vi skall testa det mesta under sex veckor. Både strandhydda på en söderhavsö, MC-tur genom Nya Zeeland, back-packer-bussar och lyxkryssning. Och all packning skall få plats i varsin ryggsäck - det blir en utmaning. 

🙂

När vi kommer tillbaka skall jag genast börja skriva del tre om Ylvette och hennes livsresor. Samtidigt kommer jag att förbereda lansering och boksläpp av del två: Mellan Silverbibelns rader. Den kommer ut i mars/april 2019.

Dessutom skall andra volymen av Novellhotellet publiceras ungefär vid samma tid. Min novell i samlingen måste därför finslipas. 

Ja, första halvåret 2019 vet jag precis vad jag skall göra. Och andra halvan löser sig nog den med.

Hoppas att det blir ett lyckat år med mycket glädje och kärlek - för oss alla!

Gott Nytt År mina vänner!