13. feb, 2019

Avslappnande och underhållande - vem kunde ana det?!

Inte trodde jag egentligen att en kryssning skulle vara något för mig. Som min man sa innan vi tveksamt bokade: "Vad ska vi göra, fast på ett skepp i över en vecka?" 

Men vi har inte hunnit reflektera över hur det är att "sitta fast" på ett skepp. Det har varit fullt upp sedan vi klev ombord. Hytten vi har är mysig, med en ljuvlig balkong. Vi kan träna på det välutrustade gymet varje morgon, när det inte är yoga eller zumba pass. Mat finns i överflöd och det är bara att sätta sig och beställa på valfri restaurang - all inkluded. Varje kväll får vi ett programblad om vad som händer dagen efter och trots att vi stannar till på allehanda intressanta hamnar och städer, så finns det underhållning ombord för dem som inte ids kliva av. Vi har njutit varje stund. På kvällarna är det svårt att välja show eller live-uppträdanden att besöka, eller varför inte en film på utomhusbion uppe på däck (kan ses från bassängen med en drink i hand).

Som du förstår så har vi inte haft tråkigt. Inte heller har vi känt oss låsta till skeppet. Alla vi möter är trevliga och intressanta människor. En riktigt skön atmosfär ligger över vår kryssning.  Dessutom har jag hunnit sova skönt i de underbara sängarna. Inte riktigt vad jag trodde - utan många gånger bättre.

🙂