15. apr, 2019

Det går inte som jag vill!

Jag kom inte in på manusförfattarutbildningen! Fasen, fasen, fasen! 

Vad ska jag göra nu? Det fanns liksom inget alternativ till att jag skulle börja på utbildningen i augusti. Nu har allt ställts på ända. Hela min höst var redan planerad, och nu blir det inte så som jag tänkt. Mina drömmar och texter flyger sin kos. Jag är helt tom. Det har börjat regna inom mig.

Min son säger att jag är bortskämd som blir så förkrossad för en sådan bagatell. Att inte komma in på en skola händer ju massor med människor varje dag.

Och visst har han rätt.

Nu när jag har gått här hemma och deppat i hela tre timmar inser jag att jag faktiskt är bortskämd. Det brukar oftast gå som jag vill. Nästan jämt. Jag har fått alla jobb jag sökt (och en del jag inte sökt). Jag har publicerat ett antal böcker. I alla andra aspekter i livet har jag det riktigt bra. Så varför tappa sugen? Nej, jag bestämmer mig nu att jag skall tycka riktigt synd om mig själv ikväll (och kanske en liten stund imorgon också). Sedan skall jag räta på ryggen, plocka upp den tappade sugen, och hitta en annan underbar framtid att se fram emot. 

Jag har tillgång till en obegränsad mängd ideér!

😀