15. maj, 2019

När drömmar slår in!

Någon jag verkligen beundrar är min underbara vän Zara. Jag har ju i och för sig min egen enastående talang att tacka för att vi en gång träffats. Ni vet, den där talangen jag har, att alltid dra till mig begåvade och trevliga människor. Hon är en av dem. 

Historien om hur vi möttes är lite magisk. Jag drömde på mitt håll om att starta ett spa, och hon drömde på sitt håll att börja jobba på ett spa. En gemensam bekant sa då till Zara att hon borde träffa mig. 

"Ja, be henne ringa mig då", sa Zara lite halvt på skämt. Jag fick Zaras telefonnummer av vår bekanta, och tog mod till mig och ringde faktiskt. 

Det blev en "blind date". Vi bestämde oss för att träffas över en lunch på stan. "Jag är blond", sa Zara. "Jag är mörk", sa jag.

När vi möttes blev det en av de mest minnesvärda luncher jag upplevt. Redan innan vi skildes åt hade vi en skiss på ett spa och en affärsidé. Det slutade med att vi startade ZoULfishspa tillsammans. 

Det är åtta år sedan vi hade den där första lunchen och Zara, min själsfrände, har blivit en av mina allra käraste vänner. Så mycket vi har hunnit uppleva tillsammans. Skratt, gråt och en enorm mängd kärlek. Hon driver nu ensam ZoULfishspa vidare, medan jag författar. Men vi kan  naturligtvis inte sluta träffas. En sån mjuk och vacker vänskap växer inte på träd, så den är vi rädda om. Och Zara är verkligen den mjukaste och vackraste människa jag känner.

Och tänk att allt började med två människor med en och samma dröm.