12. jun, 2019

Dagen då jag sade upp mig av misstag ...

Är just nu i Gävle på en kongress i mental träning. På sådana här tillställningar träffar man hela tiden fantastiska människor. Både nya och gamla bekanta. På bilden ser du mig, Ulla och Ingrid. Vi har gått NLP-kurs tillsammans för nio år sedan. Nu blev det en liten återträff. 

Under gårdagen hände det en hel del. Förutom att jag fick lyssna på många kloka ord, lyckades jag säga upp mig och få nytt jobb inom loppet av några minuter. Jag ska erkänna att jag har tänkt säga upp mig en tid, men inte riktigt på det sätt som det blev. 

Jag hade fått ett missat samtal från ett centra jag jobbar med i ett projekt, så jag ringde upp samtidigt som jag och Ulla gick över ett grönområde mot en restaurang. Solen sken och jag lämnade meddelande på mobilsvar. När jag sedan skulle lägga på lyste solen på skärmen så jag inte kunde se någonting. Jag tryckte lite på måfå och gav sedan upp och lade ihop mobilskalet och började prata med Ulla. Jag sa till henne att jag planerade att säga upp mig på torsdag. Väl inne i restaurangen insåg jag till min fasa att jag inte lyckats stänga av samtalet och att hela min konversation med Ulla troligen spelats in. 

Nåväl, jag stängde av inspelningen och såg att jag helt oberoende i samma veva fått ett mail om ett nytt jobb.

Jag vet inte om någon orkade lyssna igenom meddelandet eller om innehållet kommer till någons kännedom. Vi får se på torsdag när jag har möte med min chef. Men snyggt var det inte!