28. jul, 2019

Det viktigaste att ta med på ett äventyr ...

Vilken häftig helg! Ett riktigt äventyr med fullpackade motorcyklar och strålande sol på vägen. Föga anade vi då vi startade att det skulle visa sig bli en helt magisk resa med många överraskningar och flera nya bekantskaper.

Men det är klart att det blir så när man, som jag, kommer ihåg att ta med det allra viktigaste som behövs för en lyckad strapats.

Nämligen underbara, positiva och lösningsfokuserade reskamrater.❤

Det började med en felbokning som ledde till att vi stod utan boende för natten. Eftersom ingen av oss är särskilt blyg, började vi lösa dilemmat genom att helt enkelt fråga runt bland de boende i den mysiga fiskebyn Skärså. Snart var halva byn engagerade i att försöka hitta nattlogi åt oss i det överbokade semesterparadiset. Tack till finaste Ulla och Torbjörn som startade "skallgången", och tack till Malin på restaurang Albertina som ordnade det finaste huset i hela byn åt oss. Helt klart en uppgradering från vad vi planerat att bo på!

I och med denna händelse har vi nu skaffat oss riktigt goda vänner i den lilla byn och ett återbesök är ett absolut måste. Jim och Sonja var en fröjd att umgås med och deras härliga, positiva livssyn smittar alla som kommer dem nära. Det är sådana vänner man ska ha med på äventyr. Inget annat är viktigt.

Life is great!!

😀