25. aug, 2019

The Fantastic Four och bokkalas!

Den här helgen har varit full med äventyr! Sånt gillar jag. Fantastic Four (min bror, svägerska, min man och jag) har haft en späckad helg i Gamla stan i Stockholm. Efter incheck på hotell igår förmiddag gick vi till en förutbestämd plats för att delta i 100point-challenge. En slags uppdragslek på tid. Taggade som vi var sprang vi runt i gamla stan, fotade, svarade på frågor och utförde utmaningar. Riktigt kul och lärorikt. Vi tävlade mot andra lag bestående av helt främmande människor och kom på en hedervärd andraplats. Lite matta och hungriga efter alla uppdrag satte vi oss till bords på närmaste krog och njöt av lunch och en stor kall.

Senare på eftermiddagen var det dags för nästa lek - escape the room. Härligt med kluriga gåtor och ledtrådar! Vi slog våra kloka huvuden ihop och lyckades med uppdraget, och hade till och med 9 minuter tillgodo.

På kvällen var vi förtjänta av en god middag på Movitz källare. 🙂

Idag har jag haft helt andra aktiviteter för mig. På väg hem från Stockholm stannade vi och köpte tårtor och väl hemma började jag förbereda för mitt hemma-hos boksläpp/födelsedagsfirande. Härlig kombo va?

Underbara vänner och släktingar dök upp hemma. Som vanligt drar jag till mig de mest trevliga och begåvade människor, så jag kan lungt säga att helgen har varit alldeles underbar! Det pratades, skrattades, firades och såldes böcker. Bättre saker kan man väl inte fylla sina dagar med? 

💋