29. sep, 2019

En magisk expedition till Göteborg

Magi, spänning, drakar och demoner har fyllt min helg. Så har även surr från tusentals människor och trötta fötter. Bokmässan innehåller allt och inne på bokmässan är det i Fantastikgränd allt roligt händer.

Jag har fått tillbringa tre underbara dagar med en handfull riktigt trevliga och begåvade författare (vad annars, de stod ju i min monter och jag drar som bekant till mig sådana människor). Vi har hjälpt varandra, skrattat och pratat med besökare. Även några nya kontakter har knutits inom branschen. Jag har mest lekt mig igenom bokmässan, trots att det även inneburit väldigt hårt jobb. Och det känns i fötterna idag. Huvudsaken är att jag gjort något slags intryck och kanske skaffat några nya läsare.

Tillbaka hemma ser jag fram emot att spendera oktober månad med att komma på världens bästa plot till min nästa bok (ingen press) för att sedan i november skriva så tangenterna glöder. Hoppas på ett färdigt utkast till årsskiftet. Det är min plan för resten av året. Hoppas att dina planer är lika spännande och lustfyllda.

Life is great!