27. jun, 2020

Back in business

Härligt att vara tillbaka!

Jag har, som du kanske märkt, haft en längre tids semester från sociala media. Kalla det vad du vill; semester, coronaisolering, hur som helst har det varit bra med lite vila. 

Men nu har jag kickat igång igen. Och inte på vilket sätt som helst, utan med ett eget skrivarläger! Jag bokade en stuga (vid en härlig badbrygga förstås) och tog min dator och stack. Gjorde ett eget dagsschema med skrivövningar och faktaläsning (och raster med bad). Deltog till och med i en digital skrivkonferens idag. Detta skulle fler skrivande människor unna sig. Och jag unna mig lite oftare. Så nyttigt och njutningsfullt. Det är till och med så att jag funderar på att arrangera skrivarläger för fler deltagare än mig själv. Säg till om du är intresserad! Kanske kan det bli något nästa år. 

Skrivlusten har återvänt. Redigering av ett stort manus skall påbörjas när jag är åter från min utflykt. Och jag har många uppslag till mitt nya romanprojekt. 

Konsten är att aldrig bli fulllärd, att alltid vara nyfiken och att alltid vilja lära sig mer, vara en ständig nybörjare. Då finns lusten också kvar. 

Life is great!😎