9. aug, 2020

Sommarens topphelg!

Efter denna helg är jag så glad att vi alla "svemestrar". Trots att det för min del var en vanlig helg mellan två jobbveckor har det känts som en lång semester. 

Med vår MC packad för lite oviss aktivitet men ändå ganska säkert bra väder, drog jag och mannen iväg norrut. Vi hade blivit bjudna till våra grannars sommarstuga utanför Hudiksvall. Stugan är idealiskt placerad med kort promenadavstånd till kuststranden åt ena hållet och en varm, skön skogstjärn åt andra hållet. Så snart vi kom fram började vi med ett dopp i sjön och lite SUP (stand up paddling). Sedan fortsatte helgen med den ena underbara upplevelsen efter den andra. Vi lade nät och fick upp fina fiskar, åt god grillad mat, tog båten till en egen sandstrand av tropiska mått och njöt av en musikkväll från båten. Självklart njöt vi av både morgon- och kvällsdopp i sjön varje dag. 

På söndagen tog vi åter på mc-kläderna och fick lov att slita oss från sommarparadiset. Då vi kom hem var det nästan lika fint hemma och vi fortsatte lyx-helgen med att bli bjudna på middag hemma hos ett par andra grannar. Kan man få ha det så här bra?

Hoppas att du också haft en helg som inte ville ta slut ... och att nästa helg blir lika bra!

Life is great!🙂