30. aug, 2020

Nu kan du lyssna!

Ännu en dröm har just slagit in!

Nu finns min tredje bok, Mellan Silverbibelns rader, som ljudbok.

Det kan låta förvirrande när jag skriver "tredje" bok, och du endast hittar två i serien  - Femte Dagen och Mellan Silverbibelns rader. Men jag lyckades faktiskt skriva och ge ut en annan bok mellan dessa två. Själaryckaren. Dock har Själaryckaren inget med serien om Ylvettes äventyr att göra. Det är en helt annan typ av bok och har ännu inte blivit inläst och utgiven som ljudbok. Vi får se när/om det blir verklighet. 🙂

Finaste Anders på WhipMedia har hjälp mig att få ut Mellan Silverbibelns rader som ljudbok och uppläsare Amber Grimfalks vackra röst gör texten rättvisa. Hoppas att du vill lägga upp den i din bokhylla och lyssna.

Mitt under denna lansering håller jag på att redigera ett helt annat manus, som ser ut att bli en serie om tre böcker. Ett äventyr bland mytologiska varelser i forntida Irland. Jag bara älskar att befinna mig där!

Så du kan förstå att jag känner mig lite förvirrad när Mellan Silverbibelns rader, den (för mig) "gamla" texten, kommer ut i nytt format och jag måste ställa tillbaka hjärnan till den världen varvat med forntida Irland. Inte underligt att vi författare blir lite knäppa ibland. 🤪

Men trots lite förvirring är livet som författare härligt och det är underbart att jag får dela med mig av mina fantasivärldar!

😘