Nu händer det grejer!

Jag och några härliga vänner har tillsammans skapat en skrivargrupp som heter Novellhotellet och kommer under hösten 2017 att publicera en antologi med noveller.

Den här novellsamlingen har temat hotell och tanken är att den skall köpas in av hotell för att läggas på rummen, ges som VIP-gåva eller säljas i lobbyn. Flera hotell har kontaktat oss och intresset är stort. Just nu tar vi upp beställningar för att trycka i stor upplaga. Det kommer inte dröja länge förrän du hittar novellsamlingen på ett hotell nära dig.Ler

Jag känner mig så privilegiad att få leka ihop med de begåvade människorna i Novellhotellet-gruppen. Samtal mellan författare som alla har gränslös fantasi är aldrig tråkigt. Nya ideér och vinklar utforskas ständigt. Vi peppar och hjälper varandra att bli bättre och bättre. Fler volymer av boken är redan efterfrågade och kommer med all säkerhet i framtiden.

Mina lekkamrater i Novellhotellet heter: Ewa Broberg, Jan-Eric Boo, Elisabeth Öhman, Ann Hempel Pertman, Christine Tina Karlsson, Helen Lindholm.

Och du hittar oss alla på www.novellhotellet.se

 

Nu översätts texterna till engelska..