Paketpris - Novellhotell och Femtedagen

Pris: 140,00 SEK
Novellhotellet - Sju författare, sju noveller, sju genrer. Novellhotellet är en antologi med noveller som har det gemensamma temat hotell. Det är allt från bloddrypande och nostalgiskt till övernaturligt och erotiskt. Kort sagt, här finns något för alla smaker. Medverkande författare: Helen Lindholm, Ewa Broberg, Ann Hempel Pertmann, Jan-Eric Boo, Elisabeth Öhman, Ulrika Amador och CT Karlsson. Författarkollektivet Novellhotellet har sitt ursprung i en skrivarkurs i London. På en återträff föddes idén att skriva noveller, till att börja med som ett slags skrivövning. Resultatet blev en brokig samling noveller med det gemensamma att de alla utspelar sig i hotellmiljö. Femte Dagen: I Femte dagen får vi följa ett intrikat pussel som sträcker sig över fyra århundraden. En och samma själ får bit för bit ledtrådar för att försöka lösa gåtan innan det är försent. En spänningsroman för den som vill bli uppslukad av den stora berättelsen - gripande, skoningslös och oförglömlig. Femte dagen har hyllats som en alternativhistorisk spänningsroman som förutom hög underhållningsfaktor även lockar till eftertanke om tid och liv i samspel. Om Femte dagen: ”Femte dagen är en tvättäkta bladvändare som har allt, och lite till, som förväntas av en riktigt vass spänningsroman. En fascinerande och väldigt välskriven roman som tar dig med på ett oförglömligt äventyr där inget är vad det verkar vara. Femte dagen är den första boken på väldigt länge som jag inte kunde lägga ifrån mig förrän jag läst ut den.” – Monie Szabo, Fjäderpennan.

Själaryckaren

Pris: 120,00 SEK
I ett framtida Sverige finns tre fungerande städer med el och all tänkbar lyx. Norah jobbar för rättsnämnden och nu när dödsstraffet är avskaffat döms de värsta brottslingarna till själatömning istället. Norah tar själarna från kropparna men börjar tvivla på att det hon gör är rätt. Och dessutom börjar hon tvivla på om regeringen verkligen är så god som den verkar. Och vad är det för något skumt med hennes chef? Allt ställs på sin spets när hon träffar på Zeke, brottslingen som inte kan tömmas.

Novellhotellet

Pris: 65,00 SEK
Beställ fina Novellhotellet till det billiga priset - 75 SEK + frakt! Sju författare, sju noveller, sju genrer. Novellhotellet är en antologi med noveller som har det gemensamma temat hotell. Det är allt från bloddrypande och spännande till nostalgiska ”det var bättre förr” historier. Från lätt övernaturliga händelser till mer fantasieggande ”sagor för vuxna”. Kort sagt, här finns säkerligen en berättelse som kan passa oavsett om du är en bokslukare eller en mer sporadisk bokmal som föredrar en kortare lättläst novell. Koppla nu av en stund från dagens stress, dröm dig bort på ett hotellrum och låt din egen fantasi komma över dig när du nu läser berättelserna i Novellhotellet.

Femte Dagen

Pris: 100,00 SEK
Handling: När hon återfår medvetandet efter en svår olycka upptäcker Ylvette att hon lever tre olika liv, i tre olika tidsperioder. Människorna omkring henne vet inget om detta, trots att flera av dem förekommer i samtliga av hennes tre liv. Allt tyder på att de olyckor hon råkar ut för inte alls är olyckor, utan att alla hennes liv är i fara. Men varför? Vem vill se henne död? Hon inser snart att det finns en gemensam nämnare för de tre liven. Något som hotar inte bara hennes existens utan mäktiga fienders trossystem. Under varje liv och dag kommer hon närmare en motståndare mörkare och blodigare än hon någonsin kunnat föreställa sig. När den femte dagen kommer avgörs hennes öde. I Femte dagen får vi följa ett intrikat pussel som sträcker sig över fyra århundraden. En och samma själ får bit för bit ledtrådar för att försöka lösa gåtan innan det är försent.