Följ med vår röda dam!

Jag och några härliga vänner har tillsammans skapat en skrivargrupp som heter Novellhotellet och har under mars 2018 publicerat en antologi med noveller.

Den här novellsamlingen har temat hotell och tanken är att den skall köpas in av hotell för att läggas på rummen, ges som VIP-gåva eller säljas i lobbyn. 

Hotellen är de första som fått leverans, men antologin finns även tillgänglig för allmänheten. Titta in på Bokus eller Adlibris och sök på "Novellhotellet".

Vi författare som bidragit med varsin novell till samlingen kunde inte vara stoltare. En vacker, nätt liten bok med riktiga pärlor till berättelser. Den blev precis så som vi önskat. 

Nu fortsätter vårt arbete med nästa volym och vår eleganta dam på omslaget skall fortsätta sin vistelse i hotellet. Undrar vilka händelser som utspelar sig då?

Tänk att samarbete kan vara så roligt och givande. Då talar jag inte bara om samarbetet mellan de unika författarna i Novellhotellet-gruppen. Samarbetet med illustratör, med alla i publiceringsprocessen och framförallt med hotellen har varit enbart positivt. Underbart att jag får omge mig med så fantastiska människor.

Mina lekkamrater i Novellhotellet heter: Ewa Broberg, Jan-Eric Boo, Elisabeth Öhman, Ann Hempel Pertman, Christine Tina Karlsson, Helen Lindholm.

Och du hittar oss alla på www.novellhotellet.se

Här kan du köpa Novellhotellet: webbutik

 

Also available in english ...

Our collection of short stories all taking place in hotels, has finally been printed in english. Our lady in red guides you through diverse genres and fantastic as well as thrilling adventures.

You can get in touch with the publisher and order here:

http://marwaforlag.se/contact.html

Kommentarer

17.01.2018 20:25

Helene Boustedt

Jag vill också gärna köpa ett exemplar o signerat såklart!

28.04.2018 17:11

Ulrika

Hej Helene! Nu finns Novellhotellet i webbutiken att köpa. Välkommen!

17.01.2018 21:09

ULrika

Hej Helene, Novellhotelletsamlingen kommer att läggas upp i webbutiken så snart den finns tillgänglig. Du kan gå in och beställa där då, och självklart får du den signerad om du vill. kram Ulrika

24.09.2017 18:41

Katarina Hermansson

Hej Ulrika. Jag vill ha boken signerad av dig (gamla fotbollvän)-

09.09.2017 18:04

Monica Carlson

Jag vill ha ett signerat ex

14.08.2017 16:37

Tuula Löfborg

Underbart💕❤️Grattis🎈

15.08.2017 07:29

Ulrika

Tack Tuula!