Själaryckaren

I ett framtida Sverige finns tre fungerande städer med el och all tänkbar lyx. Norah jobbar för rättsnämnden och nu när dödsstraffet är avskaffat döms de värsta brottslingarna till själatömning istället. Norah tar själarna från kropparna men börjar tvivla på att det hon gör är rätt. Och dessutom börjar hon tvivla på om regeringen verkligen är så god som den verkar. Och vad är det för något skumt med hennes chef?

Allt ställs på sin spets när hon träffar på Zeke, brottslingen som inte kan tömmas.

 

 

Kontraktet är påskrivet. Omslaget och inlagan är klar och nu har Visto förlag publicerat den.

Det är knappt jag tror att det är sant. Sådan lycka. Och ett sånt fint omslag! Naturligtvis har min talangfulle son haft ett finger med där. Tack Jonathan! och Tack Alex på Visto!

Själaryckaren går att köpa på Bokus och Adlibris. 

Och här kan du köpa boken direkt av mig och få den signerad: webbutik

Här kommer en länk till provläsningen :-)

https://issuu.com/vistoforlag/docs/978-91-88769-36-7

Kommentarer från läsare:

Tack för att du skriver så kluriga och spännande böcker! Köpte 2 i början av sommaren när du var i Alunda. Dom sträckläste jag. Igår köpte jag Själaryckaren. Den har hållit mig vaken en del av natten. Sparade ½ boken till ikväll. Dom är fascinerande och underbara! MVH Anna alias Amalia

---------

Jag ska börja med att tala om att det här är min första zombie-inspirerade bok jag någonsin läst. Det är ingen genre jag brukar läsa, men efter att ha hört talas om den här boken ville jag ändå väldigt gärna göra det. Dels för att författaren är riktigt bra, hon har också skrivit Femte Dagen, och jag klassar henne som Sveriges egen Dan Brown. Men också för att sättet hon berättade om den på var så spännande. Ja, så pass att jag tänkt på den här hela året och väntat på att den skulle komma!

Om boken varit film hade jag beskrivit den som hardcore och värsta actionrullen. Då anar ni vad som väntar. Men Ulrika varvar också det höga tempot med vackert broderade texter där en kvinna uttrycker sveket hon känner från sina föräldrar. Och hon träffar en man som hon genast finner en vän i. Vänskapen är obesvarad först, men växer sig sedan allt starkare och i slutet överlever den alla odds.

Vidare är boken "framtidsbaserad", den äger rum i framtiden. Den har sin start i Malmö år 2238, och påminner sedan mycket om filmen Underworld med sin stundtals svartvita miljö och krigande kvinna. En kvinna som måste stå upp för det hon tror på och vad hon tycker är rätt. Ni som gillar böcker som ligger i framtiden, där allt kan hända - och händer - och zombies - detta är en bok för Er bokhylla!

Åsa Persson_personalitybloggen

-----------

Hej! Jag vill tacka för de underbara böckerna, som jag nu har njutit av! De trollband från första till sista raden!
Tack!
MVH Annika Mattsson 

-----------

Har läst ut boken Själaryckaren av Ulrika Amador. En ovanlig dystopi med hopp för de inblandade och oväntade vändningar. Bra jobbat väntar spänt på nästa bok från dig.

Pia Hansen

----------------

Jisses vilket tempo. Inte en lugn stund. Det gick definitivt inte att lägga ifrån sig boken. Det är en skrämmande framtidsversion Ulrika målar upp. Jag älskar twisten i slutet av boken. Jag är stolt skrivkurslärare som har haft förmånen att ha Ulrika som min kursdeltagare. Nu längtar jag efter hennes nästa bok och undrar vilken genre hon tänker ta itu med då.

Kim M Kimselius 

 

Svenska Böckers recension